top of page

Finn Kalvik med fkere internasjionale artister i Hvervenbukta Sankthansaften 2016


E. Stylo

23 juni fra kl. 18-23.

Kontakt: 909 63 485 lub 977 84 538

Adres: Hvervenbukta, Oslo

Rom29- ungdomsgruppe tilknyttet Kolben kulturhus

Ingeborg Torneberg - sang, piano

Simon Dahl, Mikkel Sørensen, Henning Bekeng - el. gitar

Trym Haakon Aasberg - bass

Marius Ødegaard - slagverk

Barvinok- ukrainsk folkedansegruppeåpner festivalen med dansen "Oh, pidu ja do hlopa".( "Åh, så skal jeg gå til en mann")- se videoen her

Kapela Wojtowicz - polsk folkemusikk og trekkspill

- det alltid blide ekteparet Jolanta Wog Wojciech Wojtowicz

spiller polske folkesanger iført bunader fra Lublin, Polen.

Kapela Wojtowicz er et kjent - og kjært- innslag ved de fleste av Oslos

mangfoldsfestivaler som ERAS, Vær stolt festivalen, Lysvandringen i Søndre Nordstrand, St. Olav Internasjonale kulturfestival, Migrants Day, Polske kulturdager mm. De spiller regelmessig ved St. Hallvard kirke på Tøyen.

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAPABAP///wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==

Karo Rutowska Band- polsk jazz- og popp vokalist og komponist,

kjent fra bl.a. Norske talenter og flere Oslo festivaler, debuterer nå

med et nystartet internasjonalt ensemble, full besetning-

Sondre Funkin Møæland- bass

Lius Baruch- percussion

Jason Nemor harden- sax

Txai Fernando- piano

Karo Rutowska-sang, gitar

Sarunas Maciulis- er en av de mest berømte rockere i Litauen, med lang fartstid i flere kjente popgrupper der. Nå opptrer han som soloartist og gitarist spesielt for Sankthansaftenen i Hvervenbukta: Alle litauere kan sangtekstene hans utenat- vi forventer allsang på litauisk!

Some Waits Band (eller SOME WAITS BAND)

- et skramleorkester i konseptformat. Gruppa benytter ukuleler, trekkspill, munnharpe og ulike rytmeinstrumenter. I tillegg til sine egne tolkninger av Tom Waits spiller gruppa det som til enhver tid passer dem.

Vær forberedt på at versjonene kan avvike sterkt fra originalene til Tom Waits!

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAPABAP///wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==

Mer info:

Some Waits Band startet opp som en engangshendelse i 2010. Utgangspunktet var Oslo Ukuleleband, hvor en liten kjerne slo seg sammen.

Målet var å spille på Tom Waits-løpet i hovedstaden, et arrangement som på ganske uhøytidelig vis har blitt gjennomført i 15 år.

Gruppa klarte å samle noen mennesker til en konsert i Galleri MAP på Tøyen i Oslo. Dette var så oppmuntrende at gruppa bestemte seg for å formalisere øvingene. Debuten skjedde under Norsk Ukulelefestival i Holmestrand, 22. juni 2011. Deretter deltok gruppa under Frivillig-festivalen i Oslo, med alle de 7 faste medlemmene til stede. Gruppa har spilt under Tom Waits-løpet i Oslo de siste 5 årene, siste gang i mai 2016

Bjørn Zarbell- gitarist og trubadur, med lang fartstid i musikken. Han har spilt både med Jonas Flelld og Hilde Heltberg, og mange andre norske artister. Hvervenbukta er hans yndlingsspillested, med sin flotte beliggenhet ved sjøkanten ønsker Bjørn oss velkommen til en stemningsfull svensk visesang og sjømannsang der igjen!

Bjørn slår gjerne en viseduett med den litauiske artisten Samanta Smit

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAPABAP///wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==

Oksana Myronchuk - en ukrainsk sopran som siden 2009 har vært ansatt ved Den Norske Opera & Ballett i Operakoret. Hun har en Mastergrad fra Rivne Statlige Humanistiske Universitet (Ukraina 2008), Witold Lutoslawskis Konservatorium i Krakow (Polen 2004), M. V. Lysenkos Statlige Musikk akademi i Lviv (Ukraina 2001) samt Rivne Statlige Musikkhøyskole (Ukraina 1996).

Hun hadde sin debut som hovedrollen i Halka av S. Moniuszkos ved Silesian Operatheatre i Bythom, Polen (2008) og har senere vært solist i «El-Jot Scene» ved Teatret i Krakow, Polen (2006-2009).

Oksana Myronchuk har vunnet flere internasjonale førstepriser bl.a. Den Gyldne Nattergal statuett ved Internasjonal Festival Bel Canto i Polen (2005), publikumsprisen Byens prakt, Den beste sangerinnen, i Ukraina (2007) og rådhuset Tsjekkia menighet Zdar nad Sazavou i Tsjekkia (2011). Av andrepriser kan nevnes Imrich Godins Internasjonale konkurranse for vokalister i Slovakia (2004), Adam Didurs Internasjonale konkurranse for operasangere i Polen (2004) og Nasjonal B. Lyuatoshynshkyys konkurranse i Ukraina (2007).

Hun har deltatt på mesterklasser med Christian Elssner (Tyskland), Alison Pearce (England), Jozef Frakstein (Polen), Maestro Yury Emelanov (Spania) ved Academia Bel (kilde: Opera til folket)

Ingegjerd Bagøien Moe - nosrk operasangerinne, har sin utdannelse fra Operahøgskolen og Barratt Dues musikkinstitutt.

Hun har gjort roller og konserter i både inn­og utland. Blant annet har hun gjort hovedrollen i Suor Angelica av Puccini i Spania og hatt en solokonsert både i Spania og i Marokko. I 2013 kom hun til semifinalen i Jacinto Guerrero internasjonale sangkonkurranse i Madrid.

Hun har også hatt flere solokonserter på Den norske opera og ballett, sunget rollen som moren i Piken med svovelstikkene av August Enna, rollen som Suor Angelica i en oppsetning av Suor Angelica i Gamle Aker kirke, og sunget rollen som Mimi i La Boheme under Oslo operafestival. Ingegjerd har vært solist med Romerike symfoniorkester ved flere anledninger, hatt solokonsert på Ringsakeroperaen og solokonsert under både Oslo Griegfestival og Kirsten Flagstad festival. Hun har også sunget hoved- og tittelrollen i La finta giardiniera av Mozart på scene 2 på Den norske opera og ballett.

På Operahøgskolen har hun sunget følgende roller: Blanche i Karmelittsøstrene av Poulenc, Madama Butterfly i Madama Butterfly av Puccini, Mimi i La Boheme av Puccini, Suor Angelica i Suor Angelica av Puccini og Sicle i L`Ormindo av Cavalli. canto brillante (kilde: Opera til folket)

EMGR Frytt (krzysztof Frymarkiewicz) er en polsk rapper og komponist/låtskriver av f.eks. "300 mil til himmelen" og låten

"Droga na szczyt""Veien ot oppen")

"Oczy skierowane w niebo" ("Med øynene rettet mot himmelen") https://youtu.be/IKs8jR5FpZc som han har laget med sin tragisk omkomne venn Lolek fra EMGR

Cezar ( Cezary Runowski) er den andre polske halvdelen av Frytt EMGR Han representerer den yngste generasjonen av polske rappere i Norge

Ostatnie wpisy
Archiwum
Szukaj według tagów
Śledź nas
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page